SIM racen

Een levensechte beleving ervaren als formule 1 coureur? Dat kan bij TX Racing! Je komt in een sfeervolle ruimte wat meteen al de adrenaline kick geeft. Wij hebben meerdere Formule 1 race simulators, dit biedt de mogelijkheid om tevens tegen elkaar te racen. Je wordt omringd door toffe replica’s van de Formule 1 en je kunt een racepak of wielmoer bewonderen. 

Simracen wordt steeds groter in Nederland

Virtueel racen is niet alleen meer iets voor mensen die graag een spelletje willen spelen, maar de games worden ook gebruikt door professionals zoals Max Verstappen om zich voor te bereiden op echte races. Kortom, echte racefanaten zullen zich  ongetwijfeld willen wagen aan simracen.

voel je een echte coureur

Sim racen is de ultieme manier om te ontdekken en te beleven wat een coureur tijdens een kwalificatie en tijdens een race meemaakt.
Het zicht vanuit de helm van de coureur zal je doen beseffen hoe moeilijk het is om een formule 1 auto te besturen en dit wordt nog eens veel moeilijker als het onder regenachtige omstandigheden is.

race over de mooiste circuits ter wereld.

Ervaar hoe het voelt om Formule 1 coureur te zijn en race over de mooiste circuits ter wereld.
Je kunt een standaard race kiezen maar het kan ook nog spectaculairder door een gevorderden race te kiezen waarin het nog realistischer wordt en je een echte coureur zult voelen.

alsof je in een echte raceauto zit

De stoelen waarin je plaats neemt zorgen voor een zeer realistische zithouding. 
Het stuur geeft zogenaamd force feedback waardoor je elke hobbel of curbstone in je stuur zult voelen, ook de gas- en rempedalen zijn net als in een echte raceauto, het rempedaal geeft realistische tegendruk zodat je echt je best zal moeten doen om op tijd te remmen om daarna weer op het gas te kunnen gaan en ook dit zal met gevoel moeten gebeuren.